Residentie Guldendal situeert zich net buiten de stadsring in Mechelen-Zuid, op wandelafstand van het kanaal Leuven-Dijle en op een boogscheut van het bruisende stadscentrum. Het station en de oprit van de E19 bevinden zich op slechts enkele minuten van de site. De strategische geografische ligging en het kleinschalige karakter vormen een ideale woonomgeving.

APPARTEMENTEN
De appartementen variëren van 2 slaapkamers (100 m²) tot 3 slaapkamers (108 m²) met ruime terrassen. Alle appartementen hebben een privatieve staanplaats en berging in de ondergrondse parking. Vanuit deze parking zijn alle appartementen per lift bereikbaar. De eigenaars van de appartementen delen een fietsenberging en vuilnisberging in de ondergrondse bouwlaag. Zij genieten ook allen van het gebruiksrecht van een gemeenschappelijke tuin.

WONINGEN
De woningen zijn allemaal 180 m² groot met 4 slaapkamers en zijn beschikbaar in 2 types. Een eerste type bevat 2 bouwlagen en een inpandige garage. Een tweede type bevat 3 bouwlagen en een private staanplaats in de parkeercluster bovengronds.

WONEN OP EEN BOOGSCHEUT VAN HET BRUISENDE MECHELEN.

GROENE LIGGING - WONEN IN MECHELEN - HOGE AFWERKING

Wenst u meer informatie?

Wilt u meer weten over Guldendal?
Bezorg hier uw gegevens via het contactformulier, wij maken graag een afspraak om u verder te informeren.